VVS arbejde i hele Østjylland

Har du et ønske om at få installeret gulvvarme eller ventilation? Driller fjernvarmen? Eller trænger badeværelset og køkkenet til en kærlig hånd? Skal tagrenderne skiftes eller facaden have nyt look?

Vores mange år i branchen gør os i stand til at håndtere såvel simple som mere komplicerede opgaver – alt sammen udført lige efter bogen. Vores VVS afdeling kører i hele Østjylland – vi har en afdeling i Hørning og en afdeling i Langå.

Vi er sammensat af faglært personale og har stor erfaring inden for service og vedligeholdelses opgaver, samt renovering og nybyggeri. Vi varetager alle typer af VVS-opgaver for både private, erhvervsdrivende, industri og det offentlige. Uanset typen af opgave kan vi hjælpe dig med at få det lavet.

Vi specialiserer os bl.a. inden for

E

Vand & Varme

E

Varmepumper

E

Blik og Smed

E

Renseanlæg

E

Fjernvarme og varmevekslere

E

Sanitet, badeværelser og køkkener

E

Vandværker

E

Ventilationsanlæg

E

Biobrændsels anlæg

E

Gartneri

Vi finder den helt rigtige løsning til dig

Vi ved, hvor meget det betyder for vores kunder, at de får den helt rigtige rådgivning vedrørende deres projekt.

Hvad enten det omhandler opgaver inden for vvs, fjernvarme, blikkenslager- og smedearbejde eller pillefyr, kan vi give dig en kompetent rådgivning, så du bliver tilfreds med slutresultatet.

Derudover kan vi tilbyde dig service og eftersyn på VVS-installationerne, så de altid er vedligeholdt.

Vi har altid et stort sortiment af reservedele med os. Det betyder at vi næsten altid kan løse dit problem med det samme, når vi kommer på besøg.

Skulle det ske, at vi mangler netop den reservedel, som vi skal bruge hos dig, bestiller vi den med det samme. Vi har vores leverandører på plads, og får derfor hurtigt din reservedel hjem, så dit problem kan løses hurtigst muligt.

Vi tilbyder en helhedsløsning til dig, da vi også har mange års erfaring indenfor EL, industriservice og varmepumper. Derfor behøver du kun ringe til os

Vil du høre mere om VVS?

Er du velkommen til at ringe til os på telefon 86 92 10 17, skrive på post@h-inst.dk eller bruge vores kontakt formular.

Vi tager gerne en uforpligtende snak om din opgave.

 

Vand & Varme

Vi udfører VVS-arbejde indenfor bl.a.:

 

 • Vandinstallationer
 • Central- & fjernvarmeinstallationer
 • Gulvvarme-installationer
 • Service & reparationsarbejde
 • Udvidelse & ændringer
 • Vedligehold mv.
 • Salg og montering af biobrændselskedler

Fjernvarme og varmevekslere

Vi udfører Fjernvarme-arbejde indenfor bl.a.:

 

 • Installation
 • Service og reparation
 • Vedligehold

En af de opgaver vi udfører rigtig ofte, er udskiftning af varmevekslere.

Varmeveksleren sørger for, at det ikke er fjernvarmevand, der løber ud, hvis der skulle ske en utæthed.

De varmevekslere som vi sætter op for dig, har udefølere og vejrkompensering, hvilket betyder, at radiatorerne altid har den rette temperatur.

En varmeveksler lever ikke evigt, og vi anbefaler, at du får den udskiftet efter 10-15 år. Herefter vil den næsten altid være udtjent, da der hurtigt samler sig kalk og snavs i varmeveksleren.

Har du allerede en varmeveksler, der blot skal udskiftes, så er det ikke en besværlig proces. Her vil rørarbejdet nemlig i det fleste tilfælde allerede være lavet.

Ventilation

 

Vi udfører boligventilation i både ny byggeri og i forbindelse med renovering. Så har du en bolig, hvor du ønsker en bedre boligventilation? Eller overvejer du, om du skal investere i et nyt ventilationsanlæg? Vi forhandler bl.a. ventilationsanlæg fra NILAN

Vi kan tilbyde

Ventilationsservice til private boliger

Med en serviceaftale på dit ventilationsanlæg holder du energiudgifterne nede og sikrer et bedre indeklima. Vores specialister udfører serviceeftersyn på alle ventilationsanlæg i private boliger.

Hvad omfatter et serviceeftersyn?

Et korrekt justeret ventilationsanlæg sikrer ikke blot en god udnyttelse af energien, men forbedrer også indeklimaet i boligen. Læs mere her.

 

Sanitet, badeværelser og køkkener

Vi udfører sanitets-arbejde indenfor bl.a.:

 

 • Salg & montering af sanitet, blandingsbatterier & armaturer
 • Service & reparationsarbejde
 • Vedligehold mv

Badeværelset og køkkenet er efterhånden blevet et meget individualiserede rum, som der kræses for på linje med stuer og værelser.

Derfor gør mange sig en hel del tanker om, hvordan de gerne vil have deres nye badeværelse og eller køkken, og her tilbyder vi at komme ud og hjælpe med alt det tekniske.

Der er et stort skridt fra plan til udførelse, og derfor samarbejder vi også med forskellige murere og tømrere, således at I er i gode hænder hele vejen.

Vi tilbyder desværre ikke lave en 3D-tegninger af badeværelset og køkkenet eller en færdig pakkeløsning, men i stedet bistår vi med al den tekniske og faglige rådgivning, som det er vores erfaring, at de fleste kunder efterspørger.

Vi kan fortælle, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der ikke kan lade sig gøre, og selvfølgelig står vi for alt VVS og EL-arbejdet samt administrerer de øvrige håndværkere, der bliver tilknyttet projektet.

Biobrændsels anlæg

 

Vi forhandler og monterer både fastbrændselsfyr og pillefyr

Bl.a. Vølund, Woody/Scotte og Twinheat pillefyr.

Vi kan tilbyde:

 • Reparation og vedligehold
 • Salg og montering

Blik- og smedearbejde

Vi udfører blik/smedearbejde indenfor bl.a.:

 

 • Tagrender
 • Inddækninger
 • Trapper
 • Gelændere
 • Facader
 • Højbede og diverse andre opgaver indenfor blik og smed

Ring til os

Du er altid velkommen til at ringe, hvis du skulle have yderligere spørgsmål.