Industriservice i Østjylland

Hos Hørning Installation står vi til rådighed, hvis du skal bruge en hjælpende hånd vedrørende industriservice. Har maskinerne brug for en renovering? Eller skal du have foretaget fejlretning på produktionsanlægget?

Skal der nye installationer til ved vandværket eller renseanlægget? Vi hjælper også indenfor metal og plastindustrien, vi laver service på pap- og affaldspressere, vi installerer udsugning/trykluft, vi laver service på madkværne og rigtig mange andre opgaver indenfor industrien.

Så uanset hvilken opgave du står med, kan vi tilbyde dig den optimale løsning.

Vi har gennem årene udført alle mulige forskellige opgaver inden for industriservice, store som små, og tager gerne i mod nye udfordringer. Mange af vores kunder er beliggende i og omkring bl.a. Hørning, Skanderborg, Stilling og Hasselager, men vi kører naturligvis også ud i resten af landet.

Vi har speciale inden for bl.a.

E

Renseanlæg

E

Styringstavler

E

Vandværker

E

Produktionsanlæg til fødevarer

E

Pumpestationer

E

Maskiner til tekstiltryk samt metal- og plastikindustrien

Vi tager hånd om din industriservice opgave

Vi ved, at ingen opgave er ens. Derfor tages der altid udgangspunkt i dine krav, ønsker og behov, så vi kan udarbejde en løsning, der lever op til dine forventninger.

Foruden vores arbejde inden for renovering, om- og opbygning af styringer samt tavleanlæg, kan vi også hjælpe dig med vedligeholdelse og eftersyn på maskinanlæg, hvis dette er ønsket.

Hvis du har brug for råd og vejledning omkring opgaven, står vi naturligvis også til rådighed med dette, da vi har en stor viden på området, som vi gerne deler ud af. Vi samarbejder med flere dygtige leverandører omkring mekanisk konstruktion og fremstilling af nye dele eller reservedele, samt renovering af komplette maskiner.

Vil du vide mere om industriservice?

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 86 92 10 17 ,skrive til os på post@h-inst.dk, eller bruge vores kontakt formular.

Vi tager gerne en uforpligtende snak omkring din opgave, for at afklare hvordan den bedst muligt løses.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi har desuden også mange års erfaring indenfor EL, VVS og varmepumper.

 

Ring til os

Du er altid velkommen til at ringe, hvis du skulle have yderligere spørgsmål.