Service af varmepumper og ventilationsanlæg i Østjylland

Lige såvel som din cykel trænger til olie, eller din bil trænger til sprinklervæske, så har din varmepumpe også brug for et servicetjek. Ellers kan det nemlig koste dig en dyrere EL regning, dårligere varme-/køleeffekt og i værste fald en ødelagt varmepumpe. Dit ventilationsanlæg har også brug for et servicetjek for at sikre et godt indeklima.

Reducer din boligs CO2 udledning og spar penge på din varmeregning.

Du kan bestille et service-abonnement til din varmepumpe og/eller ventilationsanlæg allerede den dag du får det installeret, så behøver du ikke bekymre dig om vedligehold og vi husker det årlige eftersyn for dig.

Varmepumpeservice

Et servicetjek sikrer, at din varmepumpe kører optimalt. For selvom den både varmer og køler, så kan der godt gemme sig udfordringer bag.

Måske bruger den for meget strøm, fordi der ikke er den rigtige mængde kølemiddel eller måske er der små utætheder, som kan ødelægge din varmepumpe.

Med et serviceeftersyn kan du forlænge levetiden på din varmepumpe og dermed spare penge og sikre optimal drift på den lange bane.

Hvad omfatter et serviceabonnement?

Ventilationsservice til private boliger

Med et serviceabonnement på dit ventilationsanlæg holder du energiudgifterne nede og sikrer et bedre indeklima. Vores specialister udfører serviceeftersyn på alle ventilationsanlæg i private boliger.

 

Hvad omfatter et serviceabonnement?

Et korrekt justeret ventilationsanlæg sikrer ikke blot en god udnyttelse af energien, men forbedrer også indeklimaet i boligen. Det skyldes, at et eftersyn af dit ventilationsanlæg blandt andet omfatter:

  • Kontrol af anlæg og udskiftning af filter
  • Rengøring af ventilatorer
  • Kontrol af funktioner til styring og regulering
  • Vi husker det årlige eftersyn for dig

Undgå bakterier og dårlig hygiejne

Børn, husdyr, røg, mados, fest og liv skaber bakterier, som bliver pustet rundt i huset, hvis din varmepumpe og/eller ventilationsanlæg ikke bliver rengjort optimalt.

Et servicetjek indeholder også rengøring af din varmepumpe og/eller ventilationsanlæg, så du hver dag kan åbne døren til et rent og hygiejnisk hjem. Og så bruger en ren varmepumpe og ventilationsanlæg også mindre strøm.

Ingen bekymringer

Rigtig meget af dagligdagen bruges i hjemmet. Og med et årligt servicetjek skal du og din familie ikke bekymre jer om varmepumpen og ventilationsanlægget. I kan trygt nyde et godt indeklima hele året rundt.

Vidste du,

… at du selv kan gøre noget for at vedligeholde din varmepumpe? Ved et servicetjek får du gode råd og vejledning i, hvordan du nemt kan lave små men vigtige forbedringer.

… at et servicetjek allerede kan bestilles, når du får installeret din nye varmepumpe? Så behøver du ikke bekymre dig om vedligeholdelsen.

… at årligt serviceeftersyn er lovpligtigt på varmepumper over 1 kg. kølemiddel?

… Vi står også til rådighed ved fejlfinding / reparation af din varmepumpe.

… Det er muligt at lave en fast service aftale med os, så husker vi det årlige serviceeftersyn for dig

Skriv til os

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ring til os

Du er altid velkommen til at ringe, hvis du skulle have yderligere spørgsmål.