Industriservice i Østjylland


Hos Hørning Installation står vi til rådighed, hvis I skal bruge en hjælpende hånd vedrørende industriservice. 

 

Vi ved, at ingen opgave er ens. Derfor tager vi altid udgangspunkt i jeres krav, ønsker og behov, så vi finder en løsning, der lever op til jeres forventninger.

 

Vi tager hånd om din industriservice opgave

 

Har maskinerne brug for en renovering? Skal der nye installationer til ved vandværket eller renseanlægget? Eller skal I have foretaget fejlretning på produktionsanlægget? Vi hjælper også indenfor metal og plastindustrien. Vi laver service på pap- og affaldspressere. Vi installerer udsugning/trykluft. Vi laver service på madkværne og rigtig mange andre opgaver indenfor industrien. 

Foruden vores arbejde inden for renovering, om- og opbygning af styringer samt tavleanlæg, kan vi også lave eftersyn og vedligehold på jeres maskinanlæg, hvis I har brug for det.

Har I har brug for råd og vejledning omkring opgaven, står vi naturligvis også til rådighed. Vi har en stor viden på området, vi gerne deler ud af.

Vi samarbejder med flere dygtige leverandører omkring mekanisk konstruktion og fremstilling af nye dele eller reservedele, samt renovering af komplette maskiner. 

Vi har gennem årene udført alle mulige forskellige opgaver inden for industriservice, store som små, og tager gerne i mod nye udfordringer. Så uanset hvilken opgave I står med, kan vi tilbyde jer den optimale løsning.

 

Vi har speciale inden for bl.a.

  • Renseanlæg
  • Vandværker
  • Pumpestationer
  • Styringstavler
  • Produktionsanlæg til fødevarer
  • Maskiner til tekstiltryk samt metal- og plastikindustrien

 

Vil du vide mere om industriservice?

Hvis I vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe, så kontakt os på telefon 86 92 10 17 ,skriv til os på post@h-inst.dkeller brug vores kontakt formular.

Vi tager gerne en uforpligtende snak omkring jeres opgave, for at afklare hvordan den bedst muligt løses.

Vi ser frem til at høre fra jer!

 

Vi har desuden også mange års erfaring indenfor ELVVS og varmepumper

 

 


Ring til os

Du er altid velkommen til at ringe, hvis du skulle have yderligere spørgsmål.