Varmepumper af topkvalitet


Hos Hørning Installation står vi klar til at hjælpe dig, hvis du er på udkig efter en varmepumpe til din bolig eller dit erhvervsmål. Vi tilbyder både luft til luft, luft til vand samt jordvarme, hvilket betyder, at der er noget som kan afdække ethvert behov. I tidens løb har vi monteret adskillige varmepumper for vores mange kunder, og kan derudover også stå for både vedligeholdelse og service af dem. Vi forhandler mærker som bl.a. BOSCH, Panasonic, Danfoss, Vølund og mange flere.

 

Spar penge på varmeregningen

Hvad enten du er i gang med et nybyggeri, en renovering eller tilbygning, kan en varmepumpeløsning være en temmelig god investering. Der er rigtig mange penge at spare, hvis man skifter sig oliefyr ud med en varmepumpe, og vi rådgiver dig gerne til den rigtige løsning. Vi har stort kendskab til branchen, og deler naturligvis gerne ud af vores viden, hvis du overvejer at skifte dit gamle anlæg ud med en varmepumpe.

 

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du overvejer at investere i en varmepumpeløsning. Hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder hos os, eller blot har spørgsmål til vores arbejde, kan vi kontaktes på telefon 86 92 10 17. Vi har rådført og søgt energitilskud for mange kunder, samt installeret adskillige varmepumper i bl.a. Skanderborg, Hørning, Stilling og Hasselager – men kører naturligvis også i resten af Danmark.

Vi tilbyder service af din varmepumpe. Klik her for at læse mere.

 

 

 

 

Luft til luft

Luft til vand

Jordvarme

Top