Profil


Hørning Installation og Asgers VVS har igennem flere generationer været regionens foretrukne virksomheder indenfor hver vores specialområde.

Hørning Installation blev grundlagt i 1930 og Asgers VVS blev grundlagt i 1975. Begge virksomheder er i dag samlet i ét team, ”Fordi sammen kan vi tilbyde kunderne lidt mere”.

I 2018 valgte Hørning Installation at udbygge kompetenceområderne med opkøbet af VVS firmaet Juhl Nielsen ApS, som også har mange års erfaring indenfor området, hvorved de kan løfte større og bredere i de tekniske fagområder. Hørning Installation råder med opkøbet af VVS firmaet Juhl Nielsen nu over 27 kompetente medarbejdere, fordelt på EL, vvs, køl og industriservice.

Hørning Installation ønsker at være din foretrukne samarbejdspartner inden for EL, vvs, industriservice og varmepumper, en samarbejdspartner der kan tilbyde vores kunder lidt mere. Vi tager udfordringen og kombinerer mange års erfaring med den nyeste viden og de nyeste produkter.

Vort mål er at give vore kunder den rigtige løsning i et samfund, der stiller større og større krav om effektivitet, respekt for miljøet, brugervenlighed og service.


Ring til os

Du er altid velkommen til at ringe, hvis du skulle have yderligere spørgsmål.